Verloskundige? Dan steriliseert u met een autoclaaf!

Een autoclaaf is in uw verloskundigepraktijk onmisbaar. Als verloskundige heeft u een grote verantwoordelijkheid. U draagt niet alleen zorg voor de moeder, maar ook voor het (ongeboren) kind. Daarom is het belangrijk dat u hygiënisch en steriel kunt werken in uw praktijk. Met een B-autoclaaf, ook wel de hoogste klasse sterilisator genoemd, kunt u uw instrumentarium snel, grondig en 100% steriel reinigen..

  • Topkwaliteit B-autoclaven vanaf € 1.499,-
  • Eenvoudig te bedienenGeschikt voor holle instrumenten
  • Gratis levering, installatie en uitleg
  • 2 jaar garantie op onderdelen en arbeidskosten
  • Alle autoclaven voldoen aan de wettelijke richtlijnen (EN 13060)

 

Materialen voor een hygiënische verloskundigepraktijk

Bij B-autoclaaf geven wij persoonlijk advies over de autoclaven, zodat u weet welke autoclaaf het meest geschikt is voor uw verloskundigenpraktijk. Naast sterilisators vindt u bij ons materialen als teststrips, sterilisatiezakjes en ultrasoon reinigers: alles voor een hygiënische verloskundigepraktijk.

“Ik ben erg blij met de autoclaaf in mijn verloskundigepraktijk. Ik steriliseer snel en gemakkelijk mijn apparatuur zelf. Bedankt voor de goede service!”

- Janine van de Watering, verloskundige

 

Autoclaaf voor steriliseren van verloskunde instrumenten

Niet alle autoclaven zijn geschikt om verpakte instrumenten te steriliseren. Volgens de Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen (KNOV) heeft een verloskundige een type B-autoclaaf nodig. Dit type is geschikt voor álle soorten instrumenten, ook voor verpakte holle instrumenten. Als vanzelfsprekend vindt u bij B-autoclaaf alleen zogeheten B-autoclaven. U bent bij ons verzekerd van de hoogste klasse in de markt.

 

 

Gemakkelijke en snelle reiniging

De instrumenten die u gebruikt in de verloskundigenpraktijk steriliseert u gemakkelijk en snel met een autoclaaf. Maar hoe werkt een autoclaaf precies? Het proces van steriliseren bestaat uit een aantal stappen. Allereerst start de vacuümpomp met een voor-vacuümprogramma. Hierdoor verdwijnt de lucht uit de sterilisatiekamer. De autoclaaf vult de ruimte vervolgens met hete stoom, waardoor alle bacteriën doodgaan. Na de sterilisatie wordt met een na-vacuüm de stoom uit de ruimte gehaald. Het sterilisatieproces, ook wel autoclaveren genoemd, is nu afgerond en alle instrumenten zijn volledig steriel.

 

 

Waarom een autoclaaf kopen bij B-autoclaaf?

Bij B-autoclaaf koopt u gemakkelijk en snel een autoclaaf online. Wij geven deskundig en persoonlijk advies en hebben de scherpste prijzen. Al onze autoclaven worden gratis bezorgd en geïnstalleerd. We vinden het belangrijk dat u op de juiste wijze met de autoclaaf werkt, daarom geven we u na de installatie een uitgebreide uitleg over de werking van het apparaat. Heeft u na de installatie nog vragen of is er onderhoud nodig? Dan staan we uiteraard voor u klaar!

 

 

Onze service

Heeft u een vraag over onze autoclaven of over het bestelproces? Of wilt u persoonlijk advies voor uw praktijk of kliniek? Wij staan u graag te woord. Bel +31 (0)321 317 878 of stuur een e-mail naar info@b-autoclave.com

 

Openingstijden

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur. U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom, tot uiterlijk 16:45 uur.