Bezorgen en afhalen

Wat gebeurt er na mijn bestelling en betaling?

Onze autoclaven bezorgen we kostenloos bij u op locatie (in Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden) inclusief instalatie en uitleg. Wij nemen in dat geval contact met u op om te overleggen wanneer onze servicemonteur het beste langs kan komen. 

 

1. U ontvangt een orderbevestiging

Zodra u een bestelling heeft geplaatst en we de betaling hebben ontvangen, krijgt u van ons een orderbevestiging per mail.

2. Wij maken de bestelling gereed

Vanaf het moment dat uw betaling binnen is, gaan wij aan de slag om uw bestelling klaar te maken. We zorgen voor een veilige en stevige verpakking, controleren of alle producten en toebehoren erin zitten en we voorzien uw bestelling van een factuur voor uw eigen administratie.

3. Het pakket gaat op de post

Als uw pakket gereed is, melden we hem aan voor verzending. U ontvangt dan een notificatie per email dat uw ‘product is verzonden’.

4. Track & trace code of afspraak bezorger

In de emailnotificatie treft u eveneens een track & trace code waarmee u de zending kunt volgen. Bij kleinere producten die als briefpost verstuurd worden, vindt u geen track & trace in de verzendbevestiging. Deze zendingen kunt u namelijk niet volgen. B-autoclaven bezorgen we zelf en installeren we bij u op locatie. Wij nemen in dat geval contact met u op om te overleggen wanneer onze monteur het beste langs kan komen.

5. Bezorging, installatie en productdemonstratie

Als u een B autoclaaf heeft besteld komt onze eigen bezorger gratis bij u langs (in Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden) om de autoclaaf te installeren en demonstreren. Hij legt u precies uit hoe de autoclaaf werkt en waar u tijdens het gebruik op moet letten. Ook voor onderhoud komen we bij u op locatie. Alle overige producten uit onze webshop worden door een reguliere pakketbezorger bij u aan de deur afgeleverd.

Bevindt u zich in België? Dan wordt de autoclaaf bezorgt via een koerier en ontvangt u duidelijke instructievideo's en een handleiding. Het aansluiten kunt u zelf doen, omdat het erg eenvoudig is. Ook het onderhoud wordt geregeld via een koerier. Deze haalt de autoclaaf op, vervolgens voeren wij het onderhoud uit en sturen we de autoclaaf terug. Bij een onderhoudscontract zullen wij contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Gebruikt u de autoclaaf minder dan 350 sterilisatierondes per jaar? Dan is 1 keer per 2 jaar onderhoud voldoende.

Verzending en bezorging via PostNL, TNT of eigen monteurs

Kleinere artikelen en artikelen die geen installatie door onze monteurs behoeven, worden verstuurd via PostNL of TNT. Als u op werkdagen voor 14.00 uur bestelt, wordt uw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Autoclaven zijn zeer specialistisch van aard. Deze apparaten moeten geïnstalleerd worden of hebben extra aandacht nodig bij het vervoer. In dit geval nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak met u in te plannen. De artikelen worden vervolgens afgeleverd en uitgelegd door een van onze medewerkers.

Uw bestelling afhalen

Wilt u de bestelling graag op onze locatie in Dronten komen afhalen? Ook dat is geen probleem. U kunt dagelijks bij ons terecht van 08:30 tot 16:45 uur. Maak van tevoren wel eerst even een afhaalafspraak via +31 (0) 321 31 7878 of per mail via onze contactpagina.