Garantie op autoclaven

Bij B-autoclaaf heeft u 2 jaar fabrieksgarantie op al onze autoclaven, mits u deze laat onderhouden met behulp van ons onderhoudsabonnement. Laat u geen jaarlijks onderhoud door ons uitvoeren? Dan vervalt helaas uw garantie na 1 jaar.

Wat valt er binnen de garantie?

Als uw autoclaaf nog binnen de garantie valt lossen wij storingen en andere technische problemen geheel kosteloos voor u op. Apparaten met zeldzame fabrieksfouten vervangen we door een nieuw exemplaar. Na de garantieperiode kunnen onze servicemonteurs uw apparaten tegen een zeer schappelijk uurtarief herstellen.

Wat is een validatie?

De validatie van een klasse B-autoclaaf is een cruciale procedure om de goede werking en veiligheid ervan in medische en dentale omgevingen te garanderen. Het proces omvat een reeks uitgebreide tests die bevestigen dat de autoclaaf voldoet aan alle normen die door de regelgeving worden gesteld. Een goede documentatie van alle validatietestresultaten is ook noodzakelijk om te voldoen aan de regelgeving en voor toekomstige referentie.

Autoclaaf aanmelden

Wilt u uw apparaat aanmelden voor garantie, reparatie of onderhoud? Neem dan zo snel mogelijk contact op via onze contactpagina dit door te geven. Vermeld al uw gegevens in de E-mail (factuurnummer, naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer).

Garantie op overige apparatuur

Heeft u een probleem met uw ultrasoon of de door ons geleverde accessoires? Neem dan direct contact op via onze contactpagina om uw klacht door te geven. Vermeld al uw gegevens in de E-mail (factuurnummer, omschrijving van uw klacht, naam, adres, postcode, plaats, telefoonnummer). Als blijkt dat uw klacht gegrond is, zullen wij er alles aan doen om u zo snel mogelijk een passend alternatief of vergoeding te bieden.

Eigen reparatiedienst

Technische problemen worden door onze eigen servicemonteurs verholpen. Bij kleinere of algemeen bekende problemen lukt dit vaak telefonisch. In Nederland kan de servicemonteur in de meeste gevallen binnen 24 uur bij u zijn en beschikt over alle onderdelen van onze autoclaven. Soms komt het voor dat de reparatie meer tijd in beslag neemt. De monteur neemt uw autoclaaf dan mee naar onze werkplaats voor reparatie. In dit soort situaties ontvangt u altijd een leenautoclaaf ter overbrugging.

Ga voor veilig, kies voor een onderhoudsabonnement

Een goed werkende autoclaaf is van groot belang voor uw praktijk. Een storing zorgt er immers voor dat u niet verder kunt met uw werk en daar ondervindt uw praktijk direct hinder van. Daarom biedt B-autoclaaf een servicecontract voor uw autoclaaf. De jaarlijkse servicebeurt zorgt ervoor dat mankementen of slijtage vroegtijdig worden opgemerkt. Bovendien verlengt vakkundig onderhoud de levensduur van uw autoclaaf. Interesse in een servicecontract? Vraag naar de prijzen en mogelijkheden!