Klantenservice

Service en contact

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten, heeft u een technische of algemene vraag neem dan direct contact op met onze klantenservice. Dit kan via onze contactpagina of telefonisch via +31 (0) 321 31 7878.

Bezorgen en afhalen

Heeft u een vraag over uw bezorging of wilt u een afspraak maken om uw autoclaaf af te halen bij ons op locatie? Kijk dan op de pagina bezorgen en afhalen voor meer informatie.

Retourneren

Bent u ondanks onze goede zorgen niet tevreden over uw product en wilt u het graag retourneren? Ga dan naar de pagina retourneren. Hier leggen we u precies uit wat de vervolgstappen zijn.

Garantie en reparatie

Heeft u een probleem met uw autoclaaf en wilt u graag weten of dit nog binnen de garantie valt? Is uw autoclaaf stuk en wilt u zo snel mogelijk een monteur op locatie om uw autoclaaf te repareren? Ga dan snel naar de pagina garantie en reparatie voor de vervolgstappen!

Klachten of feedback

Voor klachten of feedback kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag verder. Onze klantenservice is te bereiken via onze contactpagina.